Sosyal Medya İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Sosyal Medya İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

İnternetten birçok para kazanma yolu bulunuyorken, sosyal medyadan para kazanmakta internetten para kazanmak kadar kolay ve ciddi gelirler elde edilebilir.

Sosyal medyadan para kazanmak çoğu kişinin yapmaya çalıştığı ve son günlerde oldukça yaygın olan yöntemlerden biridir. Sizde sosyal medya ile para kazanmak istiyorsanız İşte detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.




Sosyal Medya İle Para Kazanma

Öncelikle sosyal medya ile para kazanabilmek için kendinize en çok kullandığınız veya en çok sevdiğiniz bir sosyal medya platformunda işe başlayabilirsiniz.

Sosyal medyaların kazançları diğer rakiplerine göre farkındalık gösterebilir. Örnek olarak İçerik üreticisine en fazla destek ve yardım eden platform Youtube olmakla beraber en fazla kazanç getirisi olan platformda Youtube'dur.

Bunun için kendinize hem fazla kullanılan bilinen ve para kazanma imkanı sunan sosyal medya platformlarından 1 tane seçin.

1 Hesap oluşturun ve hemen işe başlayın. Peki ne yapacağız? Size en uygun gönderileri (oyun, giyim, reklam, finans) gibi içeriklerden bir tane seçin ve bu konuda iyi olduğunuza emin olun (daha sonra içerik sorunu yaşamamak için) sonrasında kendinize aratılabilecek veya akılda kalıcak bir isim bulun ve profil fotoğrafınızı ayarlayın.

Daha sonra içerik üretmeye başlayabilirsiniz.


2. Bölüm Para Kazanma

Bu işten para kazanabilmek için en önemli şey "Sabır"'dır eğer sabırlı bir şekilde bu işi bırakmadan ilerlerseniz para kazanabilirsiniz.

Daha hızlı bir şekilde para kazanabilmek için kendinize 1 rutin belirleyebilirsiniz örnek olarak:

İnstagram Üzerinden

  • 1 Günde 5 Gönderi
  • 10 Hikaye Paylaşımı
  • Mesajlara Cevap
  • Yorumlara Cevap
Şeklinde yapabilirsiniz bu yöntem hem kitlenizle bağlantılı olmanıza yarayacak hemde daha fazla kitleye hitap edebilmenize yarayacak.

Ortalama 10K takipçi olduğunuzu varsayalım.

Trendyol influencer başvurusu yaparak trendyol ürünlerini tanıtıp/pazarlayıp para kazanabilirsiniz. 
Farklı bir yöntem olarak bazı firmaları tanıtıp para kazanabilirsiniz.

Bu yöntemler ile para kazanmak çok kolay.


Sosyal Medya İle Para Kazanmanın Yaş Sınırı Varmı?

Ödemelerinizi alabilmek için örneğin bir firma ile anlaştınız ve paranızı göndermek istiyorlar bunun için 1 banka hesabına ihtiyacınız olucak bunun içinde 18 yaşında olmalısınız ama 18 yaş altı banka hesabıda açmak mümkün teknogelir sayfamızın arama kısmına "18 yaş altı banka hesabı açma" yazarak öğrenebilirsiniz.

İnstagram'dan 18 yaş altı para kazanılabilir, ama bizim önerimiz 18 yaşında olan bir bireyin üzerine hesabınızı açmanız olacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski