Gmail Açarak Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Gmail Açarak Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Gmail Açarak Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Gmail açarak internetten para kazanma yöntemi son zamanlarda popülerleşme başlamış ve gayet iyi kazançlar getiren bir para kazanma yöntemidir. Gmail açarak para kazanma yöntemi, internetten para kazanma yollarından en kolayı ve en basit yollarından biridir. Sadece Gmail veya mail hesabı açarak bile sizlere para kazanma imkanı sunan bir sürü site bulunmaktadır. Peki Gmail açarak nasıl para kazanılır? İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


Gmail Açarak Nasıl Para Kazanılır? 

Gmail açarak para kazanmanın birçok yöntemi bulunmaktadır. Açtığınız mailleri sizden belirli bir ücret karşılığında satın alan birçok site bulunmaktadır. Maillerinizi bu siteler aracılığı ile sattıktan sonra, siteler bu mailleri İnstagram gibi platformlarda takipçilerini yükseltmek için kullanırlar. Örnek olarak 1 tane mail hesabı sattığınızda, o mail hesabını üzerine bir tane İnstagram hesabı açılabilir ve bu İnstagram hesabı ile kendi hesaplarına takipçi sağlıyorlar.

Bu şekilde karşılıklı kazançlı olmuş oluyorsunuz hem site takipçisini artırabiliyor, hem de siz de bunun karşılığında para kazanabiliyorsunuz. Telefonlarınıza maksimum 6 veya 7 mail açma sınırı bulunmaktadır. Bazı siteler sadece mail değil İnstagram hesabı da almaktadır. İnstagram hesabını "Yandex mail" "Yahoo mail" gibi platformlarda mail adresi açarak İnstagram hesabı oluşturabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz örnek sitede hem İnstagram hem de maillerinizi satabilirsiniz.

Mail satarak para kazanabilmek için öncelikle telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan "Gmail" uygulamasını açın, bu işlemden sonra isim ve soy isim gerçek isime benzer bir şekilde girilmesi gerekmektedir. kullanıcı adı neyse örnek olarak "mrtclk41" olarak koyarsanız maillerinizi satacağınız zaman herhangi bir sorun yaşamazsınız. Hesaplarınızın şifresini "şifre1234" yaparsanız birden fazla hesap satma imkanınız olduğundan dolayı hesapların şifresini unutmazsınız. Şifrelerin aynı olmasının bir problemi yoktur site sizin maillerinize girdikten sonra hesaplarınızın şifresini değiştirmektedir.


Açtığınız mailleri size verdiğimiz site üzerinden satabilirsiniz öncelikle bu siteye giren ve kayıt işleminizi tamamlayın, kayıt olurken girdiğiniz bilgileri gerçek bir şekilde vermeyi dikkat edin bunun nedeni ödeme alırken telefonunuza bir onay kodu gelecektir. Eğer bilgileriniz yanlışsa onay kodu gelmez ve sizde ödemenizi alamazsınız. 18 yaşının altında olsanız bile sizlere para çekme imkanı sunan bu site ile para ve ininal ödemeleri de bulunmaktadır. Öncelikle siteyi açın açtıktan sonra ana sayfa bölümünde gmail açma görevini seçin. Görev yönergelerini dikkatlice okuduktan sonra maillerinizi açıklama bölümüne yazın ve görevi onay yaşamasına gönderin. Ortalama 2 gün içerisinde göreviniz onaylandıktan sonra bakiyeniz hesabınıza eklenir.

Gmail Açarak Para Kazanmanın Yaş Sınırı Var Mı?

Hayır yok, sizlere gösterdiğimiz sitede 18 yaş altında olsanız bile bir üyelik açabilirsiniz. Üyeliğiniz açtıktan sonra ödeme at limitini karşıladığınız zaman 18 yaşının altında olsanız bile Papara, İninal, Tosla gibi ön ödemeli kartlara paranızı çekebilirsiniz. Sizlere gösterdiğimiz sitede Türkiye'de bulunan birçok ön ödemeli kart ve banka kartlarının ödeme yöntemi bulunmaktadır. Bundan dolayı ödemenizi sizlere kolaylıkla yapma imkanı sunmaktadırlar.

Gmail Açarak Para Kazanma Nasıl Ödeme Alınır?

Sizlere örnek olarak vermiş olduğumuz sitede en az "10 TL" bakiyeniz olduğu zaman paranızı çekebilirsiniz. 10 TL Bakiyeniz olduktan sonra para çekme bölümüne geliyorsunuz, buradan adınızı ve soyadınızı hangi bankadan para çekmek istediğinizi, kaç TL çekmek istediğinizi İBAN numaranızı sizden istemektedirler. Eğer ön ödemeli kart kullanıyorsanız yani Papara İninal gibi kartlar kullanıyorsanız İBAN yazma bölümle papara numaranızı veya ininal barkod numaranızı yazmanız gerekiyor. Daha sonra kod talep butonuna bastıktan sonra telefonunuza gelen kodu, kod yazma bölümüne yazıyorsunuz bu işlemden sonra ödeme talebinizi artık verebilirsiniz. Ortalama 3 iş günü içerisinde ödemeniz hesabınıza gönderilir.

BAHSETTİĞİMİZ WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLA

TeknoGelir.com Web sitemizden sizlere özel olarak sunduğumuz ücretsiz bilgilerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca para kazanma kategorisinde en doğru ve en güvenilir sitelerin arasındayız, sitemizde para kazanma ve bilgi kategorilerine de göz atmayı unutmayın.

Ayrıntılı Sesli Ve Detaylı Anlatım Videosu

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski