Pokus Kart Nasıl Alınır? - Pokus Kart Güvenilirmi? - Pokus 1 GB İnternet Kazanma

Pokus Kart Nasıl Alınır? - Pokus Kart Güvenilirmi? - Pokus 1 GB İnternet Kazanma

 Pokus Kart Nasıl Alınır? Pokus 1 GB İnternet Kazanma

Pokus kart Türk Telekom'un kurduğu dijital bankacılık uygulamasıdır. Şuan sadece uygulama üzerinden kayıt olup giriş yapabileceğiniz Pokus uygulaması, yakında yeni güncellemeler ile birlikte web sitesinden de hizmet vermeye başlayacak.

Türk Telekom Online işlemler uygulamasında da eğer gördüyseniz Pokus uygulamasını indirip kayıt olan kişilere 1 GB bedava internet vermekte.


Pokus Nedir?

Pokus, Türk Telekom tarafından faaliyete geçirilmiş bir sanal internet bankacılığı uygulamasıdır. Pokus kart yeni çıkmış bir ön ödemeli kart modeline sahiptir. Pokus kart ile her yerde alışveriş yapabilir ve temassız özelliği ile de rahat bir şekilde ödemelerinizi yapabilirsiniz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ


Bu kartın en iyi özelliklerinden biride indirimler ve ücretsiz bir şekilde fatura ödemektir. Pokus ile ev, iş yeri faturalarınızı rahatlıkla uygulama içinden indirebilirsiniz. Ayrıca uygulama içinde bazı indirimler bulunmakta örnek olarak şuanda faaliyette olan kampanya olan burger king kampanyası ile harcadığınız paranın %20'sini iade olarak alabilirsiniz.

Pokus Uygulaması Nasıl İndirilir?

  • Google Play Veya App Store'a Girin
  • "Pokus" Yazın
  • Karşınıza Çıkan Uygulamayı İndirin
  • İndirme İşlemini Tamamladıktan Sonra Uygulamaya Sorunsuz Bir Şekilde Girebilirsiniz. Bir Sorununuz Olursa Pokus Kart Müşteri Hizmetlerini Arayarak Bilgi Alabilirsiniz.

Pokus Uygulamasına Nasıl Kayıt Olunur?

Öncelikle uygulamayı google play'da veya app store'da bulabilirsiniz. Uygulamayı indirin ve girişinizi sağlayın. Ana sayfa bölümünde görmüş olduğunuz "KAYIT OL" butonuna basın ve kayıt işleminizi tamamlayın kayıt olurken gereken şeyler;
  • Cep Telefon Numaranız
  • E Posta Adresiniz
  • Ad
  • Soy Ad
Gibi klasik banka vs. kurumların & şirketlerin istediği bilgiler istenilmektedir. Bu bilgileri doldurmadan uygulamaya giriş sağlayamazsınız.

Giriş sağladıktan sonra profil ayarlarından TC kimlik numaranızı ve bazı kişisel bilgilerinizi tanımlamanız gerekmektedir.



Pokus Kart Nasıl Alınır?

İsime özel bir kart sipariş etmek istiyorsanız pokus uygulamasından "Kartlar" bölümüne gelerek sipariş edebilirsiniz. Bunun ücreti 9.90₺ olmaktadır.

İsimsiz kartları sözleşmeli mağazalardan veya Türk Telekom mağazalarından rahatça alabilirsiniz, aldığınız kartı Pokus mobil uygulamasına girip "kartlarım" bölümüne tıklayarak kartınızı ekleyebilirsiniz.

Kartınızı eklediğiniz zaman şifresini değiştirmeyi kesinlikle unutmayınız, kartınızı bütün ATM'lerde 500₺ sınıra kadar ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. (500₺ ve üzeri işlem ücreti kesilir)


Pokus Kart Yaş Sınırı Varmı?

Evet, pokus kart almak için de kullanmak için de yaş sınırı bulunmaktadır. Yaşınızın en az 12 olması gerekmektedir. Pokus sanal bir internet bankacılığı olduğundan dolayı yaşınızı yanlış girmeniz durumunda zaten reddedilecektir.


Kart Ücreti

(İsimsiz) : 9,90 ₺
(İsme özel) : 9,90 ₺
Sanal Kart : Ücretsiz

Para Yatırma
  • Bankadan Havale : Ücretsiz
  • Tüm Banka Atm'leri : 500 ₺ ’ye kadar Ücretsiz (500 ₺ üzeri tutarda para yatırıldığında %1 + 1 ₺ ücretlendirme yapılır.)
  • Türk Telekom Mağazaları : 2₺
Para Çekme

Tüm banka ATM'leri : 1,04 ₺ + %1,15
Yurtdışı ATM'ler : 500 ₺ 'ye kadar 5 ₺ - 500 ₺ üzeri %1

Para Transferi

Pokuslular arası : Ücretsiz
Banka hesaplarına : 2₺ (09:00 - 17:00 arası saatlerde geçerlidir. EFT saatleri dışında 5 ₺ ücretlendirme yapılır.)


Ödemeler
Fatura ödemesi : Ücretsiz

Bakiye sorgulama
Tüm banka ATM'leri : 0,25 ₺

Bu işlem ücretlerinin devamını ister pokus müşteri hizmetleri ile konuşarak, isterseniz de pokus sitesine girip detayları öğrenebilirsiniz. Bütün işlem ücretleri web sitesinde yazmaktadır.

Yapacağınız yatırma veya çekme işlemlerinde bir sorun yaşamazsınız ama bir kullanıcının başına geldiği gibi eğer kartınızın şifresi yanlışsa ve doğru bildiğinize eminseniz uygulamadan şifreyi değiştirmeniz gerekmekte. Bu sorun gözlemlerimize göre birkaç kişide yaşanmış. O durumda şifre değiştiremeyecek durumda kalmamanız için bu bilgilendirme önemli.


Kartın Şekli Bu Kadardı Sorularınızı Yorumlarda Belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski