Kassa Bedava 15 TL Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Kassa Bedava 15 TL Kazanma - İnternetten Para Kazanma

İnternetten para kazanmak bildiğiniz kadarı ile mümkün, peki internetten bedava para kazanmak? İnternetten bedava para kazanmak mümkün ve çok kolay bu yöntem ile günde 100 TL'ye kadar para kazanabilirsiniz. İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.




Bedava 15 TL Nasıl Kazanılır?

Bedava 15 TL kazanabilmek için öncelikle bir kişinin size bir link vermesi gerekmekte bu link TIKLA Bu linke tıkladıktan sonra yapmanız gerekenler:
  • Karşınıza Çıkan Uygulamayı İndirin
  • Kayıt Olun (Gerçek Biglilerinizi Girin)
  • Bizi Kimden Gördünüz Kısmında Arkadaşımdan Butonuna Tıklayın
  • Cüzdan Oluşturduktan Sonra Bedava 15 T Kazabilirsiniz

Kassa Nedir?

Kassa, toplam masrafları harcamaları kolayca bölüştürmek için geliştiren bir mobil uygulama (ios,android) Mesajlaşma uygulaması mantığı ile geliştirilen uygulamada, kullanıcılar ortak gelir/giderleri kolayca hesaplayabilir ve hesaplayabilirler.

Kassa kullanma sebebiniz farklı olabilir para kazanmak, aylık harcamalarınızı takip etmek, arkadaşlarınızla çıldıracağınız bir tatilin, gideceğiniz bir konserin veya doğum günü hediyesinin masrafları vs.

Arkadaşlarınızı davet edebilerek bile para kazanabileceğiniz Kassa, gün geçtikçe kullanıcı sayısı artmaya devam etmekte.

Kimin ne ödediği, ne kadar ödediği önemli değil, Kassa herkesin masraflarını tek bir yerde tutar ve herkesin hesabını tamamen böler ve bu işlem eksiksiz bir şekilde olur.


Yatırım/Destek Aldı mı?

14-15 ayda 105 binin üzerinde kayıtlı kullanıcı, 35 binin üzerinde sohbet grubu ve 100 milyon liranın üzerinde harcama yapılacak Kasım Kassa, Finansbank Fincube girişimlerinden biri.


Kurucu Ekibi

Irmak Günayer (Kurucu ve CEO), 

Mehmet Sözen (Kurucu ortak, Melek Yatırımcı)

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski