Evde Yapabileceğiniz Ek İş Fikirleri - İnternetten Para Kazanma

 Evde Yapabileceğiniz Ek İş Fikirleri - İnternetten Para Kazanma

Evde yapabileceğiniz onlarca iş fikri bulunmakta ve bu fikirlerin bazıları internetten para kazanma yollarının en basitlerinden, yapacağınız işler çok basit olmakla birlikte sadece 1 cihazınızın ve internet bağlantınızın olması yeterli. Yapacağınız yöntemlerde bir saat sınırlaması yok örnek olarak 19.00'da girerseniz para kazanırsınız diye birşey yok, istediğiniz zaman bu yöntemleri uygulayarak para kazanabilirsiniz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.




Yapacağımız yöntemler telefon,tablet ve bilgisayar farketmeksizin istediğiniz cihazı kullanabilir ve bir internet bağlantısına ihtiyacınız var.

Bu Yöntemlerden Ne Kadar Kazanabilirim?
Ortalama olarak düzenli olarak bu yöntemleri yaparsanız ortalama aylık 2000-2500₺ para kazanabilirsiniz ama unutmayınki bu yöntemler ek iş yani bu yöntem her zaman geçerli olmayabilir veya fazla kazandırmayabilir.

Yapacağımız Yöntemlerde Yaş Sınırlaması Varmı?
Hayır yok, bir Papara veya İninal hesabı açarak (biz Papara'yı öneriyoruz) ödemelerinizi veya kazançlarınızı çekebilirsiniz.


1-) Takipçi Satarak Para Kazanmak

Bir SMM panel sitesine kayıt olup satış yapabilirsiniz. 

Yapmanız gerekenler 
  • Bir topluluk bulun veya gruplara katılın
  • Bu grupların konusu takipçi veya hesap alım-satım olsun.
  • Satacağınız takipçileri SMM panelden ucuz bir fiyat ile alın
  • Alıcınıza kazancıda kendiniz belirleyebilirsiniz

Ödemelerinizi aracı ile yapmanızı öneririz ama eğer alıcınıza güveniyorsanuz direk alıcınızdan ödemeyi hesabınıza alabilirsiniz


2-) Video izleyerek, Abone Olarak, Takip Ederek Para Kazanma

Abone kasma sitelerine veya takipçi arttırma sitelerine girin ve kayıt olun. Çoğu site coin (puan) yöntemi ile çalışır bu coinleri abone olarak takip ederek veya video izleyerek kazanabilirsiniz.

Puanları biriktirdikten sonra ₺'ye çevirebilirsiniz örnek olarak 1000 puan 1₺ gibi puanları ₺'ye çevirdikten sonra paranızı Papara İninal.... Hesabınıza Çekebilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski