Evde Oturarak Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Evde Oturarak Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Evde oturarak para kazanmak mümkün hemde çok basit. Eğer evde oturarak para kazanmak istiyorsanız yapacağımız adımları sizde dikkatlice yapın.


Evde oturarak para kazanmanın birsürü yolu bulunmakta bu yazımızda sizlere birkaç tane ek gelir oluşturabiliecek yöntemler göstereceğiz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.





İnstagram İle Para Kazanma

Sizde eğer İnstagram hesabı açarak para kazanmak istiyorsanız bu yazıyı dikkate alarak okuyun öncelikle hatrı sayılır kadar bir takipçi elde edin. Bu takipçileri elde ettikten sonra reklam alarak ayda 3000-5000 TL arası para kazanabilirsiniz.


İnstagramdan Para Kazanabilirmiyiz?
İnstagramın şuanlık kendine ait bir para kazanma özelliği yok ama hatrı sayılır kadar takipçi toplarsanız reklam alarak güzel paralar kazanabilirsiniz.

Ortalama Ne Kadar Para Kazanabiliriz?
Ortalama Olarak 100.000 Takipçiniz olduğunu varsayarsak aylık olarak 2000-2500₺ arasında ücret kazanabilirsiniz.

Blog Yazarak Para Kazanma

Eğer blog yazarak para kazanmak istiyorsanız öncelikle sabırlı olmalısınız. Blog yazarak ciddi gelirler elde edebilir ve tanınabilirsiniz. Öncelike kendinizie bir google hesabı açın.



Google hesabı açtıktan sonra blogger.com sitesine girin ve bloğunuza bir tane isim belirleyin.



Sonrasında sitenizin URL'sini belirleyin.


 Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra kendinize sitenizde paylaşabileceğiniz bir konu belirleyin ve "YENİ YAYIN" butonuna basın buradan dilediğiniz konuyu başka sitelerden kopyalamadan veya çalmadan ( eğer bunları yaparsanız para kazanamazsınız) yazınızı yazmaya başlayın. Sonrasında yayınla butonuna basarak ortalama 50-70 Blog "YAYIN" yazın yazdıktan sonra ADSENSE platformuna girin ve sitenenizi ekleyin siteniz onay aldıktan sonra sizde para kazanabilirsiniz.


Görev Yaparak Para Kazanma

Görev yaparak para kazanmak için öncelikle bize birkaç tane görev yaparak para kazanabileceğimiz site lazım bu siteleride internet tarayıcınıza veya Youtube'da "Görev Yaparak Para Kazanma" şeklinde aratarak sizde hangi siteleri kullanacağınızı detaylı öğrenebilirsiniz.

Görev yaparak para kazanma sistemindeki size verilen görevler çok basit google maps yorum görevleri instagram hesabı takip et veya beğen görevleri youtube abone ol görevler... ve bu görevleri yaptığınız takdirde belirli bir ücret alıyorsunuz.

Görev Yaparak Para Kazanmak Mümkün Mü?
Evet mümkün internetten para kazanmanın en yaygın yollarından biridir ek iş amacı ile yapabilirsiniz.

Görev Yaparak Nasıl Para Kazanırım?
Görev yaparak para kazanabilmek için birkaç siteye ihtiyacınız var örneklerini youtube veya google'da aratarak bulabilirsiniz.

Görev yaparak ortalama ne kadar para kazanırım?
Aylık ortalama olarak 500-600₺ para kazanabilirsiniz.

Ne Çeşit Görevler Yaparım?
Google Maps Yorum, İnstagram Takip Et-Beğen, Youtube yorum yap...

Kazandığım Parayı Nasıl Çekebilirim?
Çoğu görev sitesinde "PAPARA" kullanılmakta papara hesabı açarak ödemenizi alabilirsiniz.




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski