Binance İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Binance İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Günümüzdede birçok kişinin kullandığı Binance borsası, Gün geçtikçe kullanıcıları artmaya devam ediyor. Sizde eğer ilk defa Binance ile para kazanıcaksanız bu yayını dikkate alarak okuyunuz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.




Binance İle Nasıl Para Kazanılır?

Öncelikle kayıtlı değilseniz şu adımları uygulayın

  • Binance TR veya Binance web sitesine gidin
  • "KAYIT OL" butonuna basın
  • Bilgilerinizi doldurun
  • TC Kimlik numarası vs. istiyor kendi fikrinize dayanarak tc kimlik numaranızı girebilirsiniz.
Daha sonra karşınıza gelen ekranda birsürü coinler çıkıcan bu coinlere para yatırarak para kazanıyorsunuz ama durumun işleyişi şu şekilde, aldığınız coin düşerse sizinde yatıracağınızın paranın değeri düşer, ama satın aldığınız coin yükselirse sizinde paranızın değeri yükselir.


Binance Güvenilir Mi?

Evet güvenilir, şuan dünyadaki borsalar sıralamasında en çok kullanılan borsalardan biri ve en güvenilir borsalar arasında yer alıyor tamamen yatırım tavsiyesi vs. değildir kendiniz güvenirseniz yatırımınızı yapabilirsiniz.


Nasıl Yatırım Yapılır?

Kendinizin belirlediği bir coine para yatırmak istiyorsanız alacağınız coinin üzerine gelin alım-satım butonuna basın daha sonra karşınıza grafik vs. gelecek alt bölümden "coin satın al" sekmesinden coin satın alabilirsiniz.

Ne Kadar Para Yatırmalıyım?

Şuan Türkiye vergilendirmesinden dolayı Papara ve İninal ile Binance TR, Binance borsalarına yatırım yapamazsınız sadece bir banka hesabı ile yatırım yapabilirsiniz hesabınıza en az 4 TRY yatırmanız gerekmekte.

Paranızı hesabınıza yatırdıktan sonra düşük bütçe ile yatırım yaparsanız ve sadece 1 coine değil birkaç tane coine yatırım yaparsanız fazla zararda olmazsınız kesinlikle yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte insanların coin önerilerini fazla dikkate almayın çünkü o coin düşüp sizi zarara uğratabilir.


YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski